Mennintegra't Job

Logo Mennintegra't Job
Mennintegra't Job gestionarà la cafeteria de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Fundació Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull

Mennintegra’t Job gestionarà la cafeteria de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL

Mennintegra’t Job continua la seva expansió amb l’obertura d’una nova línia d’activitat: la gestió de la cafeteria a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL

Mennintegra’t Job, centre especial de treball de l’Hospital Mare de Déu de la Mercè de les Germanes Hospitalàries, ha ampliat les seves línies d’activitat. A partir d’aquest curs acadèmic, Mennintegra’t Job gestionarà la cafeteria de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL. Aquesta col·laboració no només reforça el compromís de Mennintegra’t Job amb la inserció laboral de persones amb discapacitat i problemes de salut mental, sinó que també ofereix servei a la comunitat educativa.

Un nou espai d’integració

La gestió de la cafeteria, situada a la planta baixa de l’edifici principal amb accés al pati, és una mostra més del propòsit de Mennintegra’t Job de proporcionar oportunitats laborals a aquelles persones que s’enfronten a barreres per accedir al mercat laboral. A través d’aquest acord, s’oferirà un servei de cafeteria durant els períodes lectius de dilluns a divendres de 8:30 a 17:30 hores.

Aquest projecte no només impacta positivament en els treballadors de Mennintegra’t Job, sinó que també permet oferir un servei de qualitat als estudiants i al personal docent de la Fundació Pere Tarrés, que podran gaudir d’un ambient acollidor, amb aliments i begudes preparades per un equip especialitzat i compromès.

Compromís amb la sostenibilitat i la qualitat del servei

La col·laboració entre ambdues entitats posa un especial èmfasi en la sostenibilitat, prioritzant l’ús d’envasos reutilitzables i biodegradables. El servei de cafeteria vetllarà en tot moment per la correcta separació de residus i el compliment estricte de les normatives higienicosanitàries.

Mennintegra’t Job s’ha compromès a oferir un servei que respecti les necessitats de la comunitat universitària, incloent-hi menús saludables i la possibilitat que els estudiants puguin utilitzar l’espai per consumir els seus propis aliments portats de casa.

Un pas més cap a la inclusió

Aquest nou repte per a Mennintegra’t Job subratlla l’impacte positiu que les iniciatives d’ocupació protegida poden tenir tant en els treballadors com en la comunitat on s’integren. Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés, es generaran noves oportunitats laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental, permetent la seva inserció en un entorn laboral competitiu i reduint l’estigma que sovint han d’afrontar.

Aquest projecte reforça la missió de l’Hospital Mare de Déu de la Mercè i de les Germanes Hospitalàries de donar suport als més vulnerables a través de l’acollida, el tractament i la inserció social. La cafeteria de la Fundació Pere Tarrés no serà només un espai de consum, sinó un motor d’integració i cohesió social.

Compartir a:

Relacionades