Mennintegra't Job

Logo Mennintegra't Job

Missió, visió i valors

Missió

Ajudar a la reinserció laboral i comunitària totes aquelles persones amb voluntat de treballar i perfils els quals s’ajustin als criteris establerts per a la seva inclusió.

Facilitar una activitat productiva i remunerada, en un entorn de màxima normalitat laboral, creant un entorn de treball propi en el qual s’iniciï la inserció.

Preparar les persones amb malaltia mental pel seu pas gradual a una feina totalment convencional i ordinària que permeti la seva autosuficiència i autorealització.

Visió

Millora i posicionament permanent com Centre Especial de Treball dedicat a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental.

Esdevenir un Centre referent en la cerca de talent ocult entre usuaris i usuàries que no han tingut oportunitats per l’estigma de la malaltia mental. 

Centrats en donar solucions als reptes actuals, però també anticipant-se en donar resposta a les noves necessitats d’aquest col·lectiu.

Valors

MENNINTEGRA’T JOB fonamenta els seus valors en els de la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.

  • Sensibilitat pels exclosos
    La nostra hospitalitat comporta i alimenta l’empatia preferentment amb els exclosos per la malaltia física i/o psíquica.

  • Servei als malalts i necessitats
    Tot està i tots estem al servei de les persones que atenem; elles són el centre de la nostra organització.

  • Acolliment alliberador
    Ens caracteritzem per la calidesa de l’acolliment amb pacient gratuïtat. Pretenem la més alta rehabilitació. Cuidem amb el caliu de la nostra llar.

  • Salut integral
    El nostre treball per la salut comprèn totes les dimensions de la persona segons l’humanisme integral.

  • Qualitat professional
    Som efectius en el nostre servei mitjançant el rigor professional, l’eficiència en la gestió, el treball en equip, l’adaptació de dispositius i la permanent actualització dels professionals.

  • Humanitat en l’atenció
    Treballem explícitament i pràcticament la humanització en els plantejaments i en cada activitat concreta. La nostra atenció és una trobada humana que prioritza la dignitat de la persona.

  • Ètica en tota actuació
    Ens exigim ser ètics segons els criteris de la bioètica i el principi de l’hospitalitat en la nostra manera d’actuar.

  • Consciència històrica
    Fomentem la consciència individual i col·lectiva de formar part de la història hospitalària, fidels als orígens, protagonistes del present, constructors del futur hospitalari.