Mennintegra't Job

Logo Mennintegra't Job

Política de privadesa

MENNINTEGRAT JOB SL està especialment sensibilitzada en la protecció de dades de caràcter personal dels usuaris dels serveis del lloc web. Mitjançant aquesta Política de Privadesa (d’ara endavant, la Política) MENNINTEGRAT JOB SL informa els USUARIS dels llocs web: www.mennintegratjob.org, dels usos a què se sotmeten les dades de caràcter personal que es recapten en lloc web , amb la finalitat que decideixin, lliurement i voluntàriament, si volen facilitar la informació sol·licitada.

 

MENNINTEGRAT JOB SL, es reserva la facultat de modificar aquesta Política per adaptar-la a novetats legislatives, criteris jurisprudencials, pràctiques del sector, o interessos de l’entitat. Qualsevol modificació en aquesta serà anunciada amb la deguda antelació, a fi que tingui perfecte coneixement del seu contingut.

 

RESPONSABLE

 

El Responsable del Tractament de les dades de caràcter personal és;

MENNINTEGRAT JOB SL, amb domicili social Passeig Universal, 34-44, 08042 Barcelona.

WEB www.mennintegratjob.org

Telèfon: (+650 62 10 08) i Correu electrònic: [email protected]

 

 

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT

 

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals, a través del correu electrònic i/o els diferents formularis de contacte propietat de MENNINTEGRAT JOB SL, posat a disposició dels Usuaris, respon, segons el cas concret, per gestionar i atendre a sol·licituds d’informació, dubtes o suggeriments, o bé a les publicacions oa qualsevol servei o activitats, actes o esdeveniments prestats, oferts, patrocinats i/o sponsoritzats per MENNINTEGRAT JOB SL.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ

 

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el termini corresponent per complir les obligacions legals, o se’n sol·liciti la supressió per l’interessat i aquest hi estigui legitimat.

 

LEGITIMACIÓ

 

MENNINTEGRAT JOB SL, està legitimada al tractament de dades personals, sobre la base del consentiment atorgat per l’interessat per a un o diversos fins específics, tal com recull l’article 6.1. a) del Reglament General de Protecció de dades personals.

 

DESTINATARIS

 

Les dades personals demanades a través del correu electrònic propietat del responsable del tractament, no seran cedides o comunicades a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades, en els supòsits previstos segons Llei , així com en els casos específics, dels quals s’informi expressament a l’Usuari.

 

DRETS DELS USUARIS

 

L’interessat de les dades personals, en tot cas, podrà exercitar els drets que li assisteixen, d’acord amb el RGPD, i que són:

• Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat,

• Dret a sol·licitar-ne la rectificació o supressió,

• Dret a sol·licitar la limitació del tractament,

• Dret a oposar-se al tractament,

• Dret a la portabilitat de les dades

 

L’interessat podrà exercir aquests drets mitjançant sol·licitud acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI i en què especificarà quin d’aquests sol·licita sigui satisfet, tramesa a l’adreça: MENNINTEGRAT JOB SL, domicili social a aquests efectes a Passeig Universal, 34-44, 08042 Barcelona.

 

MESURES DE SEGURETAT

 

MENNINTEGRAT JOB SL, ha adoptat en el sistema d’informació les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides, a fi de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

 

XARXES SOCIALS

MENNINTEGRAT JOB SL compta amb diferents perfils a les xarxes socials per donar a conèixer les seves activitats i interactuar amb els usuaris. Els usuaris d’aquestes xarxes socials que decideixin voluntàriament seguir o ser amics de MENNINTEGRAT JOB SL, manifesten el seu consentiment per al tractament de les dades personals relatives al seu perfil per interactuar a la xarxa social.

MENNINTEGRAT JOB SL no recull dades procedents de les xarxes socials per a finalitats diferents de les esmentades. La utilització de xarxes socials comporta una transferència internacional de dades per a la prestació del servei. Aquesta comunicació es realitza sobre la base de l’adopció per part de la xarxa social de clàusules contractuals tipus, d’acord amb la Decisió 2010/87 de la Comissió Europea. En qualsevol moment podeu deixar de seguir o ser amic de MENNINTEGRAT JOB SL.

L’usuari ha de respectar els drets de tercers, especialment drets d’intimitat i protecció de dades, així com la normativa de propietat intel·lectual i industrial, en tota aquella informació que publiqui a la pàgina de MENNINTEGRAT JOB SL. Es prohibeix la publicació dinformació que de qualsevol manera atempti contra la moral, lordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, amb especial atenció a lhonor, la intimitat o la imatge de tercers i, en general, contra els drets humans. L’usuari serà l’únic responsable de la informació que publiqui.

Recomanem reviseu la configuració de privadesa de la xarxa social i adjuntem enllaç a les diferents polítiques de privadesa, a títol d’exemple:

 

LinkedIn: https://ca.linkedin.com/legal/privacy-policy